o Flotta management

Egy gépjármű park beszerzése, fenntartása, üzemeltetése jelentős költséggel jár, de a nem megfelelő menedzselésből fakadó extra kiadások ezt még jócskán megnövelhetik. Egyre több szervezet dönt úgy, hogy saját kézbe veszi a gépjárműparkjának menedzselését, azonban a piacon jelenleg nehezen található a cégek egyedi igényeire szabott eszköz, amely a meglévő rendszerekhez könnyen és egyszerűen illeszthető. Flotta management megoldásunk a workflow szemlélettel,
a felhasználók számára egyszerűen kezelhető módon, többszintű jogosultsági rendszerrel (dedikált és elhatárolt szerepkörökkel), fejlett dokumentumkezelési megoldással,határidő figyeléssel, valamint értesítés küldéssel a lehető legnagyobb mértékben automatizáltan, riportkészítő funkcióval kiegészítve segíti az akár néhány darabtól akár több száz autóra kiterjedő flotta állományok költséghatékony kezelését.

o Parkolás segítő megoldások

Partnereink által kifejlesztett rendszerben a parkolóhelyeken elhelyezett szenzorok információt biztosítanak az üzemeltetőnek, valamint mobiltelefonos applikáción és digitális információs táblákon keresztül az autósoknak is. Cégünk ezzel kapcsolatos szolgáltatása magában foglalja a követelmények elemzésétől kezdve, az egyes speciális igények megvalósításán keresztül, a megoldás rendszerbe történő integrációját és tesztjét.