1. Követelmény analízisA különböző informatikai rendszerek kialakításának és alkalmazásának fontossága mára magától értetődővé vált a gazdaság szereplői számára.Nem mindegy azonban, hogy a rendszer kialakítása mekkora plusz terheket jelent a szervezetek számára, illetve, hogy a bevezetett rendszer hogyan épül rá a már meglévő struktúrára, mennyire válik elfogadottá a dolgozók számára.Cégünk által felépített rendszerek maximális mértékben alkalmazkodnak ügyfeleink már meglévő működéséhez. Az új, bevezetésre kerülő rendszer lényegét, valamint annak használatát szakembereink elmagyarázzák és bemutatják a cég érintett dolgozói számára. Alapelvünk, hogy egy irányítási rendszer nem gátolhatja egy cég működését, hanem mint az irányítás elsődleges eszköze javítsa a vezetői kontrollt, elősegítse a fejlődést és számokkal kimutatható eredményeket nyújtson.
 2. RendszertervezésA sikeres szoftverfejlesztési projekt egyik záloga, hogy a feladat alapján egy minden lényeges részletre kiterjedő, megvalósítható rendszerterv készüljön. Egy jó rendszerterv az alkalmazás működésének minden rétegét tartalmazza:

  1. adatmodell, adatbázis terv
  2. integrációs pontok, adatáramlás
  3. backend funkciók és folyamatok
  4. adminisztrációs eszközök
  5. user interface funkcionális terve

  A rendszerterv azonosítja a különböző kockázatokat és kidolgozza azok minimalizálásának módját az igények tisztázásától a fejlesztés kérdéséig, valamint az üzemeltetésig bezárólag. A jól elkészített rendszerterv definiálja az elvégzendő feladatot, alapját képezi a tesztelésnek és változáskövetésnek.

 3. Megvalósíthatósági tanulmány, K+FKockázatosabb projektek esetén, ahol a megvalósítás módja nem egyértelmű és a kitaposott ösvények helyett újszerű megoldásokra van szükség, a projekteket megvalósíthatósági tanulmány készítése előzi meg. Ennek során megvizsgáljuk a szóba jöhető technológiákat, hardveres és szoftveres megoldásokat, elméleti alapokat és szoftverfejlesztési paradigmákat, amelyekkel a feladat megoldható. Ilyen esetekben akár prototípusok is készülhetnek.
 4. RendszerintegrációNapjainkban az információs rendszerek annyira bonyolulttá és összetetté váltak, hogy a megoldásokat általában már nem egy vállalkozó szállítja a megrendelő részére. Szükség van a rendszerelemek kapcsolatának kialakítására, integrálására (tendszerintegráció). Cégünk az informatikai infrastruktúra kialakításától kezdve egészen a komplex informatikai rendszerek kialakítására, különböző gyártóktól származó rendszerszoftverek finomhangolására, optimális működési környezetek beállítására egyaránt kínál megoldást.